Híreink

Ifjúsági előadások

10-15 éveseknek

Pódium Színház Budapest: Vili, a vega vámpír (szörnyen jó zenés mese)
2017. november 14., 9:30 és 11:00

Vilit, a vámpírt nehéz szörny-sors sújtja: miután a vámpírságot jelentő ékes szemfogait elvesztette, élcelődés tárgyává vált társai körében. Azonban nincs vész, mert nála az ész! Megnyitja vegetáriánus éttermét, amelynek első vendégei között megjelenik Lili, a riporter, aki bármilyen bájos is, nem sokra megy vele, hiszen láthatatlan. Őt követi Fred, a csupán félig átváltozott vérfarkas srác, majd Zoé, a zombi lány, aki kevéssé illik bele az élőholtakról kialakított képbe. A négy jócskán különböző figura próbálja megtalálni a közös nevezőt, ám az ellentétek erősebbnek tűnnek. Pedig mindannyian híján vannak valaminek, ami elengedhetetlen lenne a szörny-léthez. De vajon mi az, ami igazán hiányzik nekik? A szemfogak? A teliholdkor történő átváltozás? A lassú kószálás és csoszogás? Vagy hogy végre észrevegyék őket és a hiányosságaik ne akadályok legyenek, hanem adottságok, amitől különlegesek lesznek? Így veszi kezdetét egy szörnyen jó kalamajka!

Szereposztás:
Vili, a vámpír: Szabó Arnold
Lili, a láthatatlan lány: Szuromi Bernadett
Fred, a vérfarkas: Valázsik Péter
Zoé, a zombi lány: Ternai Krisztina

Rendező: Czakó Roland. Jegyár: 4 €

Körúti Színház Budapest – William Shakespeare: Makrancos Kata (látványos szépirodalmi lézershow)
2017. december 6., 10:00

„Látványos szépirodalmi lézershow, ami tanít, mesél és rengetegszer megnevettet!” A Shakespeare mesék sorozattal az a szándékunk, hogy már korán megismertessük a gyerekeket a szépirodalommal, közelebb hozzuk őket a színdarabokhoz, és természetesen a történetmesélés nagymesteréhez, Shakespeare-hez.
Miért Shakespeare mesék? Mert főleg vígjátékai nagyon hasonlítanak ismert meséinkre, a Makrancos Kata például a Rigócsőr királyfi szépirodalmi változata. A történet tehát vicces, mesei és élvezhető. Ha a történet leleményessége nem elég, a színpadi látvány is nagyon élvezhető előadást varázsol a gyerekek elé.
Röviden szólva: ez egy vicces mese, humoros karakterekkel egy zenés lézershowban!

Rendező: Galambos Zoltán. Jegyár: 4 €

 

Töltse le ajánlónkat pdf formátumban a képre kattintva:

Tovább a kategóriában: « Meseelőadások Diákelőadások »
Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség